سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به انگلیسی

در این مقاله می خوام سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به انگلیسی رو براتون بگم.

 

مصاحبه شغلی – interview، از اون قبیل مصاحبه هاست که معمولاً برای هر فردی در دوره کاری‌ اش اتفاق می‌افته. ماهیت مصاحبه شغلی به خودی خود استرس زاست و اگه فرد برای اولین بار هست که قصد داره در اون شرکت کنه و یا هیچ شناخت و ایده ای از روند مصاحبه شغلی نداره، نه تنها استرسش چندین برابر میشه، بلکه به کل گیج و سردرگم هم میشه.

 

اما اگه از قبل درباره روند شروع تا پایان مصاحبه اطلاع داشته باشید چی؟ باز هم استرس داره؟ البته که داره. اما تا حدودی از میزان سردرگمی و استرسش کاسته میشه و باعث میشه با اعتماد به نفس بیشتری سر قرار حاضر بشین.

 

از طرف دیگه، گاهی اوقات پیش میاد که مصاحبه شغلی – interview به زبان انگلیسی انجام میشه و نیاز هست که متقاضی به سوالاتی از قبیل سابقه کاری، توانایی هایی که داره و دلایلش برای انتخاب پستی که می خواد در اون مشغول به کار بشه، به زبان انگلیسی پاسخ بده. که بدیهی است تسلط به مکالمه انگلیسی است یکی از شروط لازم برای این منظور است.

 

برای همین تصمیم گرفتم در این مقاله، به عنوان یک راهنما از سیر تا پیاز روند آماده شدن برای مصاحبه شغلی (قبل از مصاحبه تا بعد از مصاحبه) رو باهاتون به اشتراک بگذارم تا هم با آمادگی و اعتماد به نفس بیشتری در جلسه مصاحبه حاضر بشین و هم مصاحبه کننده ها رو با جواب هاتون تحت تاثیر قرار بدین!

 

این مقاله شامل دو بخش میشه: بخش اول که روند کلی مصاحبه هست و متعاقب اون شرایط و ابهاماتی که ممکنه در روند مصاحبه داشته باشین و یا باهاشون روبرو بشین و همچنین نحوه برخورد با اون شرایط و پاسخ دادن به اون سوالات. و بخش دوم، رایج ترین پرسش هایی که به احتمال زیاد در مصاحبه شغلی ازتون پرسیده میشه، به همراه پاسخ های مربوطه رو براتون آوردم. امیدوارم مفید واقع بشه و به کارتون بیاد.

 

 

سوالات مربوط به قبل از مصاحبه

 

1- چه لباسی باید بپوشم؟

اگه بخواهید طبق باورهای قدیم برای مصاحبه شغلی آماده بشین، باید یک کت و شلوار تیره رنگ بپوشین، همراه با یه پیراهن یقه بسته و کفش های واکس زده و کاملاً براق! اما واقعیت اینه که نحوه لباس پوشیدن شما تا حد زیادی بستگی به نوع کاری داره که برای اون درخواست دادین.

 

مثلاً این نوع پوشش بیشتر برای محیط های سنتی و رسمی مثل بانک ها و شرکت های حقوقی مناسب هست، اما برای شرکت های استارت آپی و خلاقانه، لباسهای سبک اسپرت تمیز و مرتب (ترکیبی از لباس رسمی و غیر رسمی)، عالی جواب میده.

 

2- چه سوالاتی باید از قبل از مصاحبه کننده بپرسم؟

اینکه از تمام جزئیات کوچک اطلاع داشته باشین، در اعتماد به نفس شما در روز مصاحبه تاثیر بسزایی خواهد داشت. برای همین خیلی خوبه که اگه ابهام یا سوالی دارین، رفعش کنین. مثلاً بدونین که قراره با چه کسی یا کسانی ملاقات کنین، یا اینکه آیا باید از مسیر خاصی به محل مصاحبه برسین، مصاحبه چقدر طول میکشه و یا  آیا برای مصاحبه باید چیزی آماده کنین یا نه.

 

3- چه چیزهای باید همراه خودم ببرم؟

بهتره که سه تا کپی از رزومۀ خودتون، چند تا از بهترین نمونه کارهاتون (اگه موجود هست) دفترچه یادداشت، خودکار و وسایل معمول همیشگی (پول، گوشی سایلنت شده، قرص خوشوبوکننده دهان) همراهتون باشه.

 

از سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی

 

4- چه چیزهای باید برای مصاحبه آماده کنم؟

قطعاً قبل از شروع هر مصاحبه شغلی interview، نمونه سوالاتی که احتمال داره تیم استخدامی ازتون بپرسن رو جمع آوری و مرور می کنین. اما این نکته رو به خاطر داشته باشن که هیچ ضرورتی نداره که همون جواب هایی رو بدین که تو نمونه سوال ها آوردن. بلکه خیلی بهتره که خودتون باشین و جواب هاتون براساس تجربیاتی باشه که تا به حال به دست آوردین؛ چون باعث میشه آرامش و اعتماد به نفس بالاتری در روز مصاحبه داشته باشین.

 

5- چه اندازه باید در مورد شرکت تحقیق کنم؟

در یک کلمه، هرچقدر که می تونین. شما باید از عملکرد شرکت، پیشینه مصاحبه کنندگان، و هر رویداد و خبری که به شرکت مربوط میشه اطلاع کامل داشته باشین. همچنین می تونین از تجربیات موجود در سایت های استخدامی که کاربران مطرح کردن نیز استفاده کنین.

 

6- بهتر است چه وقت در محل مصاحبه حاضر باشم؟

هرچه زودتر، بهتر. شما باید ترافیک و عوامل دیگه رو در نظر بگیرین و نیم ساعت قبل از شروع مصاحبه اونجا حضور داشته باشین. نکته ای که در اینجا باید بخاطر داشت اینه که: اگه زودتر رسیدین، به منشی اطلاع ندین؛ بلکه روی یک صندلی بنشینین و افکار و جواب هایی که قرار هست بگید رو یک بار دیگه مرور کنین و پنج دقیقه مونده به شروع مصاحبه، به منشی اطلاع بدین. (از اون نکته ها بود:) )

 

7- اگر احتمال دارد دیرتر برسم، باید چیکار کنم؟

بخاطر همینه که میگیم زودتر حرکت کنین تا نیم ساعت قبل از شروع مصاحبه اونجا باشین. اما گاهی اوقات یکسری عوامل پیش بینی نشده هم اتفاق می افته که اجتناب ناپذیرن. اگه به هردلیلی ممکنه دیرتر به قرار مصاحبه برسین، با منشی تماس بگیرین و بپرسین که آیا برای رسیدن به محل مصاحبه، راه نزدیک تر و بدون تاخیر در ترافیک هست یا نه و اگه باز هم با تأخیر رسیدین، اصلاً به روی خودتون نیارین و خیلی عادی رفتار کنین.

 

8- اگر برای روز مصاحبه بیمار شده باشم، باید چیکار کنم؟ باید قرار را کنسل کنم؟

بهتره که از این اتفاق اجتناب بشه. اگه از قبل احساس کسالت داشتین و فکر کردین که نمی تونین در روز مصاحبه حاضر بشین، تماس بگیرین و بخواین تا قرار رو به یه روز دیگه موکول کنن. اما اگه در همون روز احساس بیماری کردین، از خودتون بپرسین که آیا واقعا می تونم امروز بهترین خودم رو ارائه کنم و تیم مصاحبه کننده رو تحت تاثیر عملکردم قرار بدم و روز موفقی خلق کنم یا نه؟ اگه جوابتون منفی بود، هرچه سریع تر تماس بگیرین و یا ایمیل بزنین و سعی کنین در نزدیکترین روز ممکن یه قرار جایگزین ترتیب بدین.

 

 

سوالات مربوط به هنگام مصاحبه

 

9- آیا من باید زودتر دست بدهم یا صبر کنم تا مصاحبه کننده اول دست بدهد؟

دست به کار شین و آغازگر ارتباط باشین. با این کار نشون میدین که شخصیتی خونگرم، محکم و قاطع دارین.

 

10- کجا باید بنشینم؟

بعد از اینکه با مصاحبه کننده ها دست دادین، منتظر شین تا اون ها جای شما رو بهتون نشون بدن و یا بپرسین که کجا باید بشینین. بعد از نشستن، وسایل شخصیتون از قبیل گوشی همراه، سوییچ ماشین و یا کیفتون رو روی میز قرار ندین. این موارد رو داخل کیفتون بگذارید و کیفتون رو کنار میز قرار بدید.

 

11- با چه حالتی باید بنشینم تا هم حرفه ای به نظر برسم و هم علاقه مند؟

از قدرت زبان بدن غافل نشین. صاف بنشینین، که نشون میده حرفه ای هستین، و کمی به جلو خم بشین تا این مفهوم رو برسونه که به موضوع علاقه مند هستین. دو تا پاهاتون رو روی زمین قرار بدین و یا یه پاتون رو بر روی پای دیگتون بندازین. اگه نمی خواین مضطرب و نگران به نظر برسین، دستاتون رو روی زانوهاتون قرار ندین؛ و بجای اون، با خیال راحت بازوهاتون رو روی صندلی قرار بدین.

 

12- اگر آب یا چای تعارف کردند، باید قبول کنم؟

صد در صد. حتی اگه تشنه نیستین، این کار رو انجام بدین، چون با اینکار می تونین برای پاسخ دادن به سوالات دشوار زمان بخرین و یا در صورت اضطراب، به خودتون مسلط بشین.

 

13-  اگر قرار مصاحبه در رستوران بود، بهتر است چه چیزی سفارش دهم؟

بهترین کاری که در اینگونه موقعیت ها می تونین انجام بدین، این هست که حق انتخاب رو به مصاحبه کننده ها بسپارین. با حالت خودمانی ازشون بپرسین آیا قبلاً هم به اون رستوران اومدن و اینکه به نظرشون بهتره چه غذایی سفارش بدین – با اینکار می تونین به درکی از محدوده قیمت مناسب برسین.

 

اگه باز هم چیزی دستگیرتون نشد، اجازه بدین مصاحبه کننده ها اول سفارش بدن و بعد شما هم چیزی در همون رنج قیمت سفارش بدین. حواستون باشه غذایی رو انتخاب کنین که خوردنش در حین صحبت کردن راحت باشه (مثلاً خوردن سالاد خیلی راحت تر از خوردن یک همبرگر بزرگه).

 

14- چند درصد از زمان رو باید به صحبت کردن و چند درصد رو باید به گوش دادن اختصاص بدم؟

باید بین این دو تعادل برقرار کنین. مکالمه باید طوری باشه که هم بتونین خودتون رو کامل معرفی کنین و هم صحبت های مصاحبه کننده رو در مورد موقعیت شغلی کامل بشنوین. یک مکالمه طبیعی و راحت. اگه فکر می کنین که ممکنه خیلی پرحرفی کنین، به هر سوال فقط با یک جواب یا ایده پاسخ بدین و بعد سکوت کنین. اما اگه به نظرتون ممکنه حرف کم بیارین، از قبل با دوستتون تمرین کنین و با پاسخ به چند سوال درباره خودتون و یا شرکت ببینید که بهتره جواب هاتون رو چطور گسترش بدین.

 

از سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی

 

15- چقدر حرفه ای و چقدر خونگرم به نظر برسم؟

بهتره ترکیبی از هردو رو داشته باشین. بدون شک تمایل دارین حرفه ای به نظر برسین، اما هیچکس دلش نمی خواد یه شخص عبوس و خشک رو استخدام کنه! به عبارت دیگه، خیلی خوبه که لبخند بزنین و به گونه ای رفتار کنین که نشون بده دارید از مصاحبه لذت می برین.

 

همچنین می تونین از حالت مصاحبه کننده هاتون کمک بگیرین- اگه خشک و جدی هستن، شما هم جدی باشین؛ اما اگه خنده رو هستن و شوخی میکنن، شما هم مقداری شوخ طبعی به جواباتون اضافه کنین. نتایج تحقیقات نشون میده که خونگرم و دوستانه بودن در اکثر مواقع میتونه کمک زیادی به موفقیت در مصاحبه داشته باشه.

 

16- چطور باید از شغلی که قصد ترک کردنش را دارم، صحبت کنم؟

یکی از سوالاتی که قطعاً ازتون پرسیده میشه اینه که: چرا قصد دارین کار قبلیتون رو ترک کنین؟ سعی کنین در جواب به اون مثبت نگر باشین – چون با بد گفتن از کارفرماهای قبلیتون، چیزی به دست نمیارین. پاسختون به این سوال به گونه ای باشه که نشون بده دلیلتون، علاقه مندی به فرصت های جدید هست و موقعیتی که برای اون درخواست دادین، مناسب تر از موقعیت فعلی یا قبلی شماست. مثلاً بگید: “من واقعاً دوست دارم عضوی از کل فرآیند توسعه محصول باشم، و می دونم که اینجا، این فرصت رو به دست خواهم آورد.”

 

17- آیا باید به کارفرما بگم که اخراج شدم؟

تا زمانی که ازتون نپرسیدن، لزومی نداره که مطرح کنین و اگه ازتون پرسیده شد، احتیاجی نیست که موضوع رو با تمام جزئیاتش تعریف کنین. جمله ای ساده در حد “متاسفانه، اخراج شدم” کافیست. بیشتر روی موضوعاتی از قبیل اینکه چطور رشد کرده اید و چگونه در نهایت به اهداف کاری و زندگی خودتون نزدیک شده اید مانور بدین- و بعد به اون موقعیت شغلی اشاره کنین و نقاط قوت خودتون رو به عنوان یک کاندید عنوان کنین.

 

18- اگر با سوالی دستپاچه کننده رو به رو شدم، باید چه کار کنم؟

اگه سوالی غیر منتظره ازتون پرسیده شد، باید کاری کنین تا برای پیدا کردن جواب مناسب به اون زمان بگیرین. بهتره قبل از شروع مصاحبه برای این مورد هم برنامه ریزی و عبارت هایی رو آماده کرده باشین تا در این مواقع از اون ها برای گرفتن زمان برای جمع کردن افکارتون استفاده کنین. دو تا استراتژی که اینجا به کارتون میاد این ها هستن که: خود سوال رو قبل از جواب دادن تکرار کنین و یا با طمأنینه بگین “خب، سوال خوبیه. فکر کنم که باید بگم …” اما اگه هنوز هم سردرگم بودین، ازشون بخواهید براتون یه لیوان آب بیارن یا یه کاغذ بهتون بدن و یا کمی زمان برای فکر کردن در اختیارتون قرار بدن.

 

19- اگر با سوالی خلاف و نامرتبط رو به رو شدم، چه عکس العملی باید نشان دهم؟

پاسخ به این سوال، بستگی به سوالی داره که ازتون پرسیده میشه. در کل، شما مجبور نیستین که به اینگونه سوالات جواب بدین، اما قطعاً هم نمی خواین که مصاحبه کننده رو ناراحت کنین. بهترین کار اینه که از مصاحبه کننده بپرسین که چرا این سوال رو می پرسه و آیا دلیل منطقی برای اون داره و از چیزی نگران هست؟ سپس جوابی متناسب با رفع اون نگرانی بیان کنین و ادامه صحبت هاتون رو برگردونین به نقاط قوتی که برای اون موقعیت شغلی دارین.

 

20- آیا باید مسائل مربوط به خانواده، فرزندان، سرگرمی و یا زندگی شخصی خودم را مطرح کنم؟

پاسخ به این سوال هم بستگی به مواردی از قبیل: نوع شرکتی که برای آن درخواست دادین، رابطه ای که با مصاحبه کننده برقرار کردین و جریان کلی مصاحبه داره که مشخص میکنه بهتره به این موارد اشاره کنین یا نه.

 

21- آیا می توانم یادداشت برداری کنم؟

بله حتماً. اما حواستون باشه در اینکار زیاده روی نکنین. احتیاجی نیست همه چیز رو یادداشت کنین. فقط مواردی رو که قصد دارین درباره اون ها سوال کنین یادداشت کنین. با اینکار نشون میدین که فردی با ملاحظه و مشتاق هستین.

 

22- چطور متوجه شوم که روند مصاحبه خوب پیش می رود یا نه؟

با دقت در حالات و رفتارهای مصاحبه کننده ها تا حدودی میشه متوجه شد که مصاحبه داره چطور پیش میره. اگه پاهاشون رو به زمین می کوبن، به ساعت نگاه می کنن و یا تمایلی به پرسیدن سوالات تکمیلی ندارن، نشونه هایی از خوب پیش رفتن روند مصاحبه نیست.

 

23- اگر شرایط خوب پیش نرفت، باید چه کار کنم؟

ابتدا یک بررسی سریع انجام بدین که چرا این اتفاق افتاده: آیا به این دلیل بوده که فقط به یک سوال پاسخ اشتباهی دادین، یا کار دیگه ای هم کردین؟ مثلاً پرحرفی کردین، به پایین نگاه کردین و یا فقط با یک مصاحبه کننده صحبت کردین؟ سعی کنین در یک لحظه خودتون رو جمع و جور کنین و روی خوب پیش رفتن مصاحبه تمرکز کنین – صاف بنشینین، با مصاحبه کننده ها ارتباط چشمی برقرار کنین، واضح، قاطع و مختصر و مفید صحبت کنین. اما اگه باز هم با رعایت تمام این موارد احساس کردین که مصاحبه خوب پیش نمیره، اصلاً نگران یا مأیوس نشین. بهترین خودتون رو ارائه بدین، خیلی بهش فکر نکنین و به این مصاحبه به عنوان یک مصاحبه تمرینی خوب برای مصاحبه های آتی نگاه کنین.

 

24- چند سوال باید بپرسم؟

اینکه باید چند سوال در روند مصاحبه پرسیده بشه، قاعده و قانون خاصی نداره. بلکه همه چی بستگی به طرف مقابلتون داره و اینکه چقدر زمان دارین. همونطور که می دونین، مصاحبه یه فرآیند دوطرفه است و اگه یه طرف مدام سوال کننده و طرف دیگه مدام پاسخ دهنده باشه، مصاحبه ای کسل کننده خواهد بود.

 

پس بهتره قبل از شروع مصاحبه، لیستی از سوال هایی که قصد دارین بپرسین رو آماده کنین. اما اون ها رو برای آخر مصاحبه نذارین؛ بلکه هروقت بحثش پیش اومد، شما هم سوال مرتبط خودتون رو مطرح کنین و در زمانی که مشغول جواب دادن به سوال شما هستن، سعی کنین فشاری که روتون هست رو کاهش بدین.

 

25- آیا می تونم درباره مراحل بعدی روند استخدام سوال کنم؟

قطعاً. صبر کنین تا مصاحبه تموم بشه و بعد بپرسین: “مراحل بعدی روند استخدام به چه صورت است؟” و یا “زمان بندی شما برای استخدام در این موقعیت شغلی چگونه است؟” با این سوالات، میزان علاقه خودتون رو نشون میدین؛ بدون اینکه فضول به نظر برسین.

 

26- آیا باید درمورد میزان حقوق دریافتی هم سوال کنم؟

نه. هنوز زمان مناسبی برای پرسیدن این سوال نیست. سوالاتی از قبیل میزان حقوق دریافتی و یا مزایای شرکت در مراحل بعدی روند استخدام مطرح میشن. بهتره تا قبل از اینکه خود مصاحبه کننده اشاره نکرده، از پرسیدن سوالاتی که نشون میده مطمئن به گرفتن اون شغل هستین، اجتناب کنین.

 

سوالات مربوط به بعد از مصاحبه

 

27- آیا باید نامه تشکر بفرستم؟

بله. بعد از تموم شدن مصاحبه اینکار رو انجام بدین.

 

از سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی

 

28- بهتر است نامه تشکر از طریق ایمیل ارسال شود یا به صورت دست نوشته؟

هر فرد برای این کار روش مخصوص به خودش رو داره. اما پیشنهاد ما ایمیل زدنه؛ چون سرعت و امنیت بیشتری داره. اما اگه فکر می کنین که مصاحبه کننده شما فردی سنتی است و یا از اون قبیل افرادیست که علاقه بیشتری به نامه های دست نوشته داره، یک نامه دست نوشته هم برای اطمینان براش بنویسین.

 

29- آیا باید کسانی را به عنوان معرف پیشنهاد بدهم و یا اطلاعات تکمیلی بفرستم؟

تا زمانی که از شما خواسته نشده، کسی رو به عنوان معرف پیشنهاد ندین (قطعاً تیم استخدامی ازتون خواهند خواست که اشخاصی رو به عنوان معرف پیشنهاد بدین، اما معرفی اون ها قبل از درخواست، غیر منطقی و مطابق با روال کار نیست). اما فرستادن اطلاعات تکمیلی، یک فکر عالیست.

 

اگه ایده و یا راهکاری برای اون موقعیت شغلی دارین، در نامه تشکرتون مطرح کنین، نمونه کارهای مرتبط و یا هرچیزی که فکر می کنین شانس شما برای گرفتن آن موقعیت رو زیاد می کنه رو بفرستین.

 

30- اگر خبری از طرف آن ها دریافت نکردم، چه زمانی می ‌توانم پیگیری کنم؟

اگه از موعد زمانی که مصاحبه کننده برای تماس با شما تعیین کرده بود خبری نشد، بهتره با یک ایمیل کوتاه و مختصر وضعیت خودتون رو پیگیری کنین. اما اگه زمان مشخصی برای خبر دادن تعیین نکرده بودن، به طور معمول یک هفته بعد از فرستادن نامه تشکر، زمان مناسبی برای پیگیری است.

 

31- آیا اشکالی ندارد که برای پیگیری تماس هم بگیرم، یا تنها ایمیل زدن کافیست؟

تلفن کردن رو کنار بگذارید و فقط ایمیل بزنین. این کار به استخدام کننده فرصت میده که از تماس های آزاردهنده پی در پی دور باشه و نگاهی دقیق تر به اسناد و مدارک شما بیانداره. علاوه بر این، استخدام کنندگان علاقه چندانی به تماس های تلفنی ندارند.

 

32- اگر شغل را به دست نیاوردم، باید چه کارکنم؟

اگه در موقعیت شغلی استخدام  نشدین، یک نامه تشکر برای تیم استخدامی بنویسین و از اون ها تشکر کنین که این فرصت رو در اختیار شما قرار دادن. همچنین ازشون بخواهید که رزومه شما رو برای موقعیت های شغلی جدید آینده نزد خودشون نگه دارن. نا امید نشین. حتی اگه این تلاش شما با موفقیت همراه نباشه، یه موقعیت بهتر تا شش ماه آینده در انتظار شما خواهد بود. سعی کنین در مواجهه با موقعیت های مأیوس کننده، بهترین خودتون باشین و روی ویژگی های مثبتتون تمرکز کنین.

بسیار خب. تا اینجا با هم کارهایی رو که باید قبل، هنگام و بعد از مصاحبه انجام بدید، مرور کردیم. حالا میریم سراغ سوالاتی که به احتمال زیاد در مصاحبه ازتون پرسیده میشه. سعی کردم که برای چند پرسش مشترک، چندین پاسخ نمونه به عنوان راهنما ارائه بدم تا شما هم بهتر متوجه شین که جواب هاتون باید به چه صورت بیان بشه.

 

رایج ترین پرسش های مصاحبه شغلی همراه با جواب

 

بخش اول: سوالات دست‌ گرمی

 

همونطور که می دونین سوالات دست‌ گرمی معمولاً برای شکستن یخ رابطه بین مصاحبه ‌کننده و مصاحبه ‌شونده پرسیده میشن. بهتره در این مرحله، سوالات رو با جملات و عبارت های کوتاه جواب ندین و از این فرصت استفاده و با معرفی کردن خود به شیوه ای غیر مستقیم، تاثیر مثبتی روی مصاحبه کننده بذارین.

 

Question No 1:

How was your journey here today? 

اینجا را راحت پیدا کردی؟

 

جواب دادن به این سوال خیلی راحته، اما شما فقط به یک جواب بله یا خیر بسنده نکنین؛ بلکه بهش کمی شاخ و برگ بدین و به ویژگی های مثبتتون مثل منظم و وقت شناس بودن اشاره کنین.

 

Question No 2:

Why have you decided to apply for this job?

چرا تصمیم گرفتی برای این کار درخواست بدهی؟

 

قطعاً این سوال یکی از متداول ترین سوالاتیه که در مصاحبه‌های شغلی ازتون پرسیده میشه که باید با مهارت خاصی به اون جواب بدین. یادتون باشه که مصاحبه‌ کننده ها یا تیم استخدامی هر روز بارها و بارها جملاتی از قبیل “من از بچگی دوست داشتم اینکاره بشم.” یا “این کار خیلی برام جذابیت داره.” رو می‌شنون. پس پاسخ شما باید به گونه ای باشه که هم متمایز و منحصر به فرد باشه و هم برای اون ها جذابیت داشته باشه.

 

برای پاسخ به این سوال موارد زیر را رو رعایت کنین:

  • در جوابتون نشون بدین که درباره شرکت و کاری که انجام میده تحقیق کرده‎ اید و اطلاعات کاملی از جایگاه شغلی مورد نظرتون دارین.
  • سعی کنین تجربیات و مهارت‌ های‌ خودتون رو به صورت کلی در این پاسخ بگنجانید.

 

Sample Answers:

 

I would like to put into practice what I learned at university.

می خواهم آن چه را که در دانشگاه یاد گرفته ام، به صورت عملی تمرین کنم.

 

I would like to make use of the experience I have gained in the past ten years.

 می خواهم از تجربه ای که در ده سال گذشته به دست آورده ام، استفاده کنم.

 

I believe that your company will allow me to grow both professionally and as a person.

 معتقدم که شرکت شما این فرصت را به من خواهد داد تا در زمینه حرفه ای و همین طور شخصی پیشرفت کنم.

 

I’ve always been interested in E-Commerce / Marketing / Computer Programming and your company excels (is one of the best) in this field.

 من همیشه به تجارت الکترونیک / بازاریابی / برنامه ریزی کامپیوتری علاقه مند بوده ام و شرکت شما (یکی از بهترین ها) در این زمینه است.

 

 

بخش دوم: سوالات عمومی

 

حالا میریم سراغ سوالات اصلی مصاحبه. از اونجایی که تعداد این سوالات خیلی زیاد و بسته به جایگاه شغلی متقاضی نیز متفاوت هست، سعی می کنیم به سوالات کلی بپردازیم؛ برای بخش ‌های مهم توضیحی کوتاه اضافه کنیم و نمونه‌ ای از پاسخ ‌های انگلیسی مطلوب رو براتون ارائه بدیم.

 

از سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی

 Question No 1:

Tell me about yourself

درباره خودت بگو (شما چه شرایط و قابلیت هایی دارید؟)

 

برای پاسخ به این سوال، نیازی نیست تا از خانواده و آشنایان و سرگرمی های خودتون حرف بزنین! همونطور که می دونین اولین برخورد در مصاحبه از اهمیت بالایی برخورداره و اینجا هم آغاز مصاحبه است. پس باید مصاحبه‌ کننده رو با مهارت‌ ها و تجربیات مرتبط کاری و تخصصی خودتون تحت تأثیر قرار بدید.

 

Sample Answers:

I graduated in IT from the University of London.

من در رشته IT  از دانشگاه لندن فارغ التحصیل شدم.

 

I hold a master’s degree (MA) / a bachelor’s degree (BA) in Modern Languages from the University of New York.

من دارای مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) / مدرک لیسانس در زبان های مدرن از دانشگاه نیویورک هستم.

 

I took a one year accounting training program at Oxford College.

من یک دوره آموزشی یک ساله حسابداری در دانشگاه آکسفورد گذروندم.

 

I haven’t done any formal training for this job, but I have worked in similar positions and have ten years of experience in this field.

 من برای این شغل به صورت رسمی دوره آموزشی نگذرونده ام، اما در موقعیت های مشابه کار کرده ام و در این زمینه ده سال سابقه کار دارم.

 

Question No 2:

What are your strengths?

نقاط قوت / صفات مثبت شما چیست؟

 

در پاسخ به این سوال به تخصص شغلی و مهارت ‌های مرتبط با شغل درخواستی اشاره کنین. همچنین می تونین از مثال‌ ها و تجربیات واقعی گذشته برای اثبات ویژگی ‌های مثبتتون استفاده کنین.

 

Sample Answers:

I consider myself hardworking / reliable / dependable / helpful / outgoing / organised / honest/ cooperative.

من خودم رو سختکوش / قابل اعتماد / قابل اطمینان / مفید / اجتماعی / منظم / صادق / دارای روحیه همکاری با دیگران می دونم.

 

I’m a  an experienced team-leader / a seasoned (experienced) professional / a dedicated worker.

من یک رهبر تیم با تجربه / فرد زبده (کهنه کار) حرفه ای / کارگر متعهد هستم.

 

I’m good at dealing with people / handling stress.

من در برخورد با افراد / کنترل استرس مهارت دارم.

 

I pay attention to details.

من به جزئیات توجه می کنم.

 

I understand my customers’ needs.

من نیازهای مشتریانم را درک می کنم.

 

I learn quickly and take pride in my work.

من خیلی زود یاد می گیرم و به کارم افتخار می کنم.

 

I love challenges and getting the job done.

من عاشق چالش و به سرانجام رساندن کارها و وظایف هستم.

 

 

Question No 3:

What are your weaknesses?

نقاط ضعف / صفات منفی شما چیست؟

 

با خودتون روراست باشین. هیچکس اونقدر کامل نیست که هیچ نقطه ضعفی نداشته باشه! اما بهتره در جواب به این سوال کمی محتاطانه عمل کنین و نشون بدین که نسبت به نقاط ضعفتون آگاهید و برای رفع اون ها برنامه دارین و یا نقاط قوت زیادی درکنار نقاط ضعفتون دارین که اون ها رو پوشش میدن.

 

Sample Answers:

I’m a perfectionist and I may be too hard on myself or my co-workers sometimes.

 من آدم کمال گرایی هستم و ممکنه گاهی اوقات به خودم یا همکارانم خیلی سخت بگیرم.

 

I might need to learn to be more flexible when things are not going according to plan. This is something I’m working on at the moment.

شاید باید یاد بگیرم که وقتی اوضاع طبق برنامه پیش نمی ره انعطاف پذیرتر باشم. این مسئله ایه که در حال حاضر دارم روی اون کار می کنم.

 

I occasionally focus on details instead of looking at the bigger picture. I’m learning how to focus on the overall progress as well.

من گاهی اوقات به جای تمرکز روی تصویر بزرگتر، به جزئیات توجه می کنم. دارم یاد می گیرم که چطور روی پیشرفت کلی هم تمرکز کنم.

 

 

Question No 4:

What do you do in your current role?

در شغل کنونی خود چه وظایفی بر عهده دارید؟

 

Sample Answers:

I’m responsible for the day-to-day running of the business / for recording and conveying messages for the departments.

من مسئول دوندگی های روزمره شرکت / ثبت و انتقال پیام ها برای بخش ها هستم.

 

I ensure that high standard of customer care is maintained.

من مطمئن می شوم که استاندارهای بالای امور مشتریان رعایت می شود.

 

I liaise with the Business Development and Business Services Units.

من با واحد های توسعه کسب و کار و خدمات کسب و کار همکاری می کنم.

 

I deal with incoming calls and correspond with clients via e-mails.

 من با تماس های دریافتی سر و کار دارم و از طریق پست الکترونیکی با مشتریان ارتباط دارم.

 

I’m in charge of the high-priority accounts.

من مسئول گزارشات با اولویت بالا هستم.

 

 

 

Question No 5:

Why do you want to leave your current employment?

چرا می‌خواهی از کار فعلی خودت بیرون بیایی؟

 

همونطور که قبلاً هم گفتم، در پاسخ به این سوال به مشکلاتتون با مدیر، کارفرما، همکاران‌ و یا شرکتی که در اون کار می‌کنین اشاره نکنین. بهتره بگین چون دنبال چالش‌ ها و فرصت ‌های جدید هستین و فکر می‌کنین این شرکت و موقعیت شغلی، این امکان رو در اختیارتون قرار میده.

 

Sample Answers:

I was laid off / made redundant, because the company relocated / downsized / needed to cut costs.

 از کار بیکار شدم / تعدیل شدم، چون شرکت تغییر مکان داد / نیاز به کاهش نیروی کاری/ کاهش هزینه ها داشت.

 

I resigned from my previous position, because I didn’t have enough room to grow with my employers.

از سمت قبلی ام استعفا دادم، زیرا کارفرمایانم فرصت کافی برای رشد و پیشرفت در اختیارم قرار نمی دادن.

 

I wanted to focus on finding a job that is nearer to home / that represents new challenges / where I can grow professionally / that helps me advance my career.

می خواستم تمرکزم رو روی پیدا کردن شغلی بگذارم که / به خانه نزدیک تر است / چالش های جدیدی ارائه کنه / در اون بتونم به صورت حرفه ای پیشرفت کنم / به پیشرفت شغلی ام کمک کنه.

 

 

Question No 6:

Why should we give you the job?

چرا باید این کار را به شما بدهیم؟

 

در پاسخ به این سوال باید با دلایلی مصاحبه‌کننده رو قانع کنین که شما همون بهترین فردی هستین که میشه برای این شغل استخدام کرد. مثلاً:

 

Sample Answers:

I have worked as a Sales Representative for several years.

من چندین سال به عنوان نماینده فروش کار کرده ام.

 

I have good organizational skills as I have worked as an Event Organizer / Personal Assistant for the last six years.

 من مهارت های سازمانی خوبی دارم، چون طی شش سال گذشته به عنوان برگزار کننده رویداد / دستیار شخصی کار کرده ام.

 

I have great people skills: I’ve been working in Customer Service and been dealing with complaints for five years.

 من مهارت های ارتباطی فوق العاده ای دارم: به مدت 5 سال در بخش امور مشتریان مشغول به کار بوده ام و به شکایات رسیدگی می کرده ام.

 

 

Question No 7:

What do you know about this company?

 درباره این شرکت چی می‌ دونی؟

 

شما باید قبل از مصاحبه، وضعیت شرکت رو بررسی کنین. برای اینکار می تونین از وب ‌سایت و شبکه ‌های اجتماعی شرکت کمک بگیرین و اخباری که درباره اون منتشر میشه رو مطالعه و پیگیری کنین. از بررسی رقبا و بازار هدف شرکت نیز غافل نشین.

 

 

Question No 8:

Do you enjoy working in a team environment?

آیا از کار تیمی لذت می ‌بری؟

 

اگه برای موقعیتی درخواست دادین که لازمه همراه یک تیم کار کنین، جوابتون باید نشون بده که اهل کار تیمی هستین و اگه لازمه تنها کار کنین، نشون بدین که از تنهایی کار کردن لذت می برین. در کل بهترین استراتژی در پاسخ به این سوال این هست که نشون بدین با تمام شرایط کنار میاین.

 

Question No 9:

Are you a risk taker?

آیا اهل ریسک کردن هستی؟

 

برای جواب دادن به این سوال هم لازمه تا شرایط شرکت و نوع کارتون رو در نظر بگیرین و نشون بدین که تنها در صورتی ریسک می کنین که تمام شرایط و جوانب رو بررسی و احتمال شکست رو پایین ارزیابی کرده باشین.

 

Question No 10:

What are you like at time management?

در مدیریت چطور هستی؟

 

مهارت در مدیریت زمان، یکی از مهم ترین مهارت ها در هر شرکت و یا جایگاه شغلی است. برای پاسخ به این سوال از روش‌ ها و ابزارهایی حرف بزنین که برای مدیریت زمان استفاده می ‌کنین. همچنین نشون بدین که فردی انعطاف‌پذیر هستین و تغییر در برنامه هاتون، شما رو دچار آشفتگی نمی کنه.

 

 

Question No 11:

What are you like at taking criticism from senior managers?

در خصوص انتقاد پذیری از مدیران ارشد به چه صورت هستی؟

 

اشتباه کردن و به تبع اون مورد انتقاد قرار گرفتن، بخشی از زندگی کاری همه ماست. نکته ای که در جواب به این سوال باید در نظر بگیرین این هست که شما از انتقادات برای یاد گرفتن و پیشرفت استفاده می کنین و ماهیت منفی نقد و سرزنش، مانع پیشروی شما در کار نمیشه.

 

 

Question No 12:

Where do you see yourself in five years’ time?

خودت را در پنج سال آینده کجا می ‌بینی؟

 

این هم یکی دیگه از سوالات معمول مصاحبه است. بهتره در جواب دادن به این سوال هوشیارانه عمل کنین. برخی افراد میگن “نمی دونم. تا چی پیش بیاد” یا “میخوام جایی باشم که الان شما هستین”. اینگونه جواب ها اصلاً مناسب نیستن، چون در جواب اول این مفهوم رسونده میشه که شما برای آینده خودتون برنامه ای ندارین و فاقد انگیزه هستین؛ و جواب دوم تا حدودی اغراق آمیز به نظر میرسه. پس بهتره به شیوه ای جواب بدین که نشون بده نسبت به آینده مثبت نگر و واقع بین هستین.

 

 

Question No 13:

If you are successful at interview, how long do you plan staying with our company?

اگر در این مصاحبه قبول شدید، قصد دارید برای چند وقت در این شرکت بمانید؟

 

در پاسخ به این سوال بگین که تصمیم دارین برای مدت‌ زمان زیادی در اون شرکت کار کنین. به تحقیقاتی که درباره شرکت، آنجام داده ‎اید اشاره کنین و بگین که فکر می ‌کنین اینجا همون جاییه که قصد دارین آیندتون رو در اون سرمایه‌گذاری کنین.

 

 

Question No 14:

Can you tell us about a situation when you have had to work under pressure?

میشه در مورد یک موقعیتی بگی که مجبور شدی تحت فشار کار کنی؟

 

گاهی در بعضی از شغل‌ ها شرایطی پیش میاد که لازم هست تحت فشار کار کرد. بنابراین اگه تجربه قبلی در این زمینه داشتین، اون رو مطرح کنین و بگین که چطور تونستین کنترلش کنین. بدون شک اگه قبلاً از پس شرایط سخت براومدین، پس احتمالاً باز هم از پسش برمیاین.

 

 

Question No 15:

Can you tell me about a time when you have worked as part of a team to achieve a goal?

میشه در مورد یک موقعیتی بگی که به عنوان یکی از اعضای تیم برای رسیدن به یک هدف همکاری کردی؟

 

توانایی و داشتن مهارت به کار تیمی، یکی از ویژگی‌ هایی است که انتظار میره هر فرد متقاضی دارا باشه. بنابراین با دقت به این سوال پاسخ بدین و از تجربیات مثبتتون بگین.

 

 

Question No 16:

Can you provide us with an example of a project you have had to complete and the obstacles you had to overcome?

آیا تا به حال پروژه‌ای را به اتمام رسانده ‌ای؟ برای این کار بر چه مشکلاتی غلبه کرده‌ ای؟

 

یکی دیگه از ویژگی‌ هایی که مصاحبه ‌کننده ‌ها می‌خواهند در متقاضی ببینن، قدرت به پایان رساندن کارها و تمام کردن پروژه ‌هاست. چون افراد کمی قادر هستن از پس مشکلات بربیان و کارهاشون رو به سرانجام برسونن.

 

ابتدا برای جواب دادن به این سوال خوب فکر کنین و پروژه ‌ای رو پیدا کنین که با وجود مشکلات و موانع موجود، موفق شدین به پایان برسونیدش. حتی اگه چنین تجربه ‌ای رو در فضای کاری نداشتین، از تجربه‌ های دانشگاهی یا زندگی‌ که متناسب با جایگاه شغلیتون هست استفاده کنین.

 

 

Question No 17:

Can you tell us about a situation where you demonstrated leadership?

درباره موقعیتی بگو که تیمی را رهبری کردی؟

 

رهبری یعنی هنر انگیزه دادن به آدم ‌ها برای رسیدن به هدفی مشترک. بنابراین با دانستن این تعریف، اگه چنین موقعیت و تجربه ای هر چند ساده، در دوران کاریتون داشتین رو  عنوان کنین.

 

 

Question No 18:

What has been your biggest failure to date?

بزرگترین شکست شما تا به امروز چه چیزی بوده است؟

 

مسلماً هر انسانی در زندگی بارها با موانعی روبه‌رو میشه و شکست می‌خوره. اما مهم‌ ترین نکته، نحوه رویارویی شما با شکست و درسی است که از اون گرفته ‌اید.

 

 

Question No 19:

Do you need other people around to stimulate you, or are you self-motivated?

آیا برای با انگیزه بودن به افراد دیگر نیاز داری یا خودانگیخته‎ای؟

 

شک نکنین که مصاحبه ‌کننده ها دنبال کارمندان خودانگیخته هستن. آدم‌ هایی که برای انگیزه داشتن به دیگران نیازی ندارن، در هر شرایطی راه‌ خودشون رو پیدا می‌کنن و از موفقیت ها و یا شکست هاشون درس می‌گیرن. البته تنها گفتن اینکه آدم خودانگیخته‌ای هستین کافی نیست و مصاحبه ‌کننده منتظره تا شما با یکی دو مثال از زندگی واقعی و کاری، این ادعا رو ثابت کنین.

 

 

Question No 20:

Can you tell me about any achievements you have experienced during your life so far?

تا به حال در زندگی به چه موفقیت‌ هایی دست پیدا کردی؟

 

برای جواب دادن به این سوال، به چیزهایی اشاره کنین که در زندگی به اون ها افتخار می‌کنین. اهمیت دادن به موفقیت‌ هاتون نشون میده که شما فرد باانگیزه‌ای هستین و برای رسیدن به موفقیت ‌های بیشتر تلاش می ‌کنین.

 

 

Question No 21:

How would you feel about working for someone who is younger than yourself, or of the opposite sex?

کار کردن برای شخصی کوچک تر و یا جنس مخالف چه حسی دارد؟

 

مصاحبه ‌کننده ها با مطرح کردن این سوال قصد دارن متوجه بشن که آیا شما اهل تبعیض جنسیتی یا سنی هستین یا نه. چون این روزها در فضای کاری، ممکنه بارها پیش بیاد که لازم باشه برای فردی کار کنین که ازتون کوچک‌ تره یا جنسیتش با شما فرق داره. پس بهتره به وضوح نشون بدین که سن و جنسیت در کار براتون هیچ اهمیتی نداره و به تنها چیزی که فکر می‌کنین، درست کار کردنه.

 

 

Question No 22:

When can you commence employment with us?

چه زمانی می توانید کار خود را با ما شروع کنید؟

 

 (When can you start work?)

چه زمانی می توانید شروع به کار کنید؟

 

Sample Answers:

I will be available for work in January, next year.

در ژانویه سال آینده برای همکاری با شما آماده هستم.

 

I can start immediately.

بلافاصله می توانم شروع کنم.

 

I have to give three weeks’ notice to my current employer, so the earliest I can start is the first of February.

 من باید اخطار 3 هفته ای به مدیر فعلی خودم بدهم، بنابراین زودترین زمانی که می توانم شروع کنم، اول فوریه است.

 

از سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی

 

Question No 23:

What salary are you looking for?

حقوق درخواستی شما چقدر است؟

 

همیشه حقوقی متناسب با توانمندی ها‌ و جایگاه شغلی مورد نظر درخواست کنین. یادتون باشه که اگه مقداری کمتر از انتظارتون بگید، دیگه راهی برای مذاکره وجود نداره، پس بهتره همیشه بیشترین سطح درخواستیتون رو مطرح کنین.

 

 

Question No 24:

What didn’t you like about your last job?

در کار قبلی چه چیزهایی را دوست نداشتی؟

 

همونطور که گفتیم، بهترین پاسخ به این سوال اینه که از کسی بدگویی نکنین و نشون بدین که به دنبال چالش‌های تازه هستین.

 

 

Question No 25:

We think that you might be overqualified for this job. What do you think?

به نظر ما توانمندی‌ های شما از این کار بیشتر است، نظر شما چیست؟

 

هدف مصاحبه کننده از پرسیدن این سوال اینه که دوست نداره شما نسبت به کارتون بی انگیزه و بی حوصله باشین. بنابراین با دلایلی او رو قانع کنین که چالش های این شغل به شما انگیزه یادگیری و تلاش بیشتر رو میده.

 

 

Question No 26:

We presume that you have read the job description, so therefore which areas of the job appeal to you the least?

حتماً شرح وظایف شغلی را خوانده ‌ای، کدام یک از این وظایف برایت جذابیت کمتری داشت؟

 

حتماً قبل از مصاحبه نگاهی دقیق به وظایف موجود در شغل درخواستی بیاندازید و یک نسخه از اون رو در هنگام مصاحبه همراه خودتون داشته باشین. در پاسخ به این سوال از هیچ کدوم از وظایف موجود ابراز تنفر نکنین و بیشتر به مواردی اشاره کنین براتون جذابیت دارن.

 

 

Question No 27:

Here’s a pen; sell it to me!

به این خودکار نگاه کن؛ حالا آن را به من بفروش!

 

اگه برای شغل فروش درخواست داده باشین، این یکی از سوالاتی است که احتمالاً با اون روبه‌رو میشین. برای اینکار سعی کنین با حفظ تسلط و مهارت های ارتباطی، از مزایای خودکار تعریف کنین.

 

 

Question No 28:

What do you think of your current company?

نظر شما درباره شرکتی که در حال حاضر در آن مشغول به کار هستی، چیست؟

 

یکی از مهم ‌ترین مواردی که در استخدام کارمندان مطرح است، بحث وفاداری به سازمان است. به عنوان یک فرد حرفه ‌ای، هرگز درباره شرکت قبلتون بدگویی نکنین. به هیچ وجه اسرار شرکت رو فاش نکنین؛ در عوض به چیزهایی که در اون یاد گرفتین و ویژگی‌ های مثبتش اشاره کنین.

 

 

Question No 29:

We see here that you have only been with your current employer for six months. Why do you want to move so soon?

شما فقط ۶ ماه در شرکت قبلی مشغول بودی، چرا اینقدر زود از آنجا بیرون آمدی؟

 

اگه خیلی زود کارتون رو عوض کردین، پس احتمالاً حالتون در اون فضا خوب نبوده. بهترین روش برای جواب دادن به این سوال اینه که صادق باشین و به ویژگی ‌هایی اشاره کنین که در شغل جدید به دنبال اون هستین.

 

 

Question No 30:

We see there have been some gaps in your employment. Can you explain these?

شما در طول مدت کاری خود چندین خلاء کاری داشته اید، دلیلش چیست؟

 

برای پاسخ به این سوال از جواب‌ های حرفه ‌ای استفاده کنین که نشون بده در این مدت مشغول پرورش مهارت های خودتون بودید و مصاحبه ‌کننده قانع بشه که شما فرد مسئولیت پذیری هستین. با مواردی شبیه زیر، این شکاف موجود رو پوشش بدین:

– برای تکمیل دوره تحصیلی یا مهارتی

– سفر برای کسب تجربه در خصوص زبان و فرهنگ های مختلف

– کمک به بستگان و یا دوستان بیمار

– شرکت در یک کار داوطلبانه

 

Question No 31:

How do you define success?

موفقیت را چطور تعریف می کنی؟

 

از اینکه قراره تعریفی از موفقیت ارائه بدین دستپاچه نشین؛ از موفقیت‌‌ های کاریتون صحبت کنین تا نشون بدین که کارمندی خوب و بلند همت هستین.

 

 

Question No 32:

What are the main issues facing our industry today?

مهم‌ ترین مشکلات ما در این صنعت چیست؟

 

یکی از مهم ‌ترین ویژگی‌ های هر کارمند، احاطه به مسائل مختلف محیط کسب و کاری است که قصد داره در اون مشغول به کار بشه. حتماً قبل از مصاحبه، به درکی کلی از صنعتی که قراره در اون کار کنین و مشکلات و معضلاتی که با آن روبه‌رو خواهید بود برسید.

 

 

Question No 33:

Do you have any final questions for the panel?

سوال دیگری داری؟

 

حالا به انتهای مصاحبه رسیدین. در این لحظه، پرسیدن سوالاتی بی‌ربط و یا اشتباه میتونه کل مصاحبه رو خراب کنه. پس اگه می‌خواهید سوالی بپرسین، سوالی کوتاه و مرتبط انتخاب کنین،

 

Sample Answers:

این سوالات میزان اشتیاق شما را نشون می‌دن:

 

Yes I just have one question please. If I am to be successful, how soon would it be before I start?

بله. یک سوال دارم. اگه در مصاحبه قبول بشم، چقدر طول میکشه تا کارم رو شروع کنم؟

 

What would be the first project I’d be working on if I was offered the job?

اگه این کار به من پیشنهاد بشه، اولین پروژه ای که روی آن کار می کنم چیه؟

 

Who would I report to? Who would I be working closely with?

به کی گزارش می دهم؟ با چه کسی از نزدیک همکاری می کنم؟

 

سوالاتی شبیه زیر، نشون دهنده میزان علاقه شما به شرکت و تحقیقاتی است که درباره اون انجام دادین:

I noticed on your website that you have been running a campaign aimed at attracting more customers to your website. Has this been a success?

متوجه شدم که کمپینی راه اندازی کردین تا مشتریان رو به خرید و بازدید بیشتر از سایت ترغیب کنین. آیا موفق عمل کرده؟”

 

I notice that you have introduced a new exciting product range. Has this been a success?

متوجه شدم که یک محصول جدید و جالب معرفی کرده اید. آیا موفقیت آمیز بوده؟

 

و سوالی شبیه به این، نشون دهنده انگیزه و پشتکار شماست:

I appreciate that I am yet to find out whether or not I am successful, but is there anything I can read to prepare myself for the job, just in case I am successful?

درسته که هنوز نمیدونم در مصاحبه قبول شدم یا نه. اما اگه قبول بشم، موردی هست که برای آمادگی بیشتر برای کار باید مطالعه کنم؟

 

 

کلام آخر:

یادتون باشه برای موفقیت در هر چیزی، به نگرش، ایده، انگیزه و روحیه ای قوی نیاز دارین؛ پس با اعتماد به نفس کامل در جلسه مصاحبه حاضر بشید. به موقع سر جلسه حاضر شین، از قبل اطلاعات کاملی درباره شرکت داشته باشین. پاسخ سوالات رو حفظ نکنین؛ بلکه از قبل تمرین و بر اساس تجربیاتی که کسب کرده اید به سوالات جواب بدین. ممنون میشم نظرتون رو در مقاله سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به زبان انگلیسی داشته باشم.

 

 

 

 

کتاب اسپیکینگ تیک آف

یک کتاب ضروری برای تمام کسانی که قصد مسافرت و زندگی در خارج از کشور را دارند!

 

 

 

 

 

 

3 دیدگاه برای “سیر تا پیاز مصاحبه شغلی به انگلیسی

  1. استاد عزيز جز واژه عالي چيز ديگه اي نمي تونم در توصيفتون بگم. عشقيد شما ممنوووووووووووووووووووووووووونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.